Usein kysytyt kysymykset

AVUX on markkinoiden kehittynein työnohjausjärjestelmä niin kiinteistöhuollon kuin siivousalan yritysten käyttöön. Kattavien ominaisuuksien avulla mahdollistetaan yrityksen päivittäisen työn tehokkuus sekä tiedon löytämisen helpottuminen.

AVUX:ia ei tarvitse asentaa! AVUX on täysin verkossa toimiva järjestelmä, jota voidaan käyttää jokaisella selaimella. Mobiililaitteille on lisäksi saatavilla helppokäyttöinen sovellus, jolla AVUX:ia voidaan käyttää.

AVUX on täysin verkkopohjainen järjestelmä, eli kuten huomaat sivun yläreunassa tai valikossa olevan kirjaudu napin. Kyseisestä pääset kirjautumaan suoraan AVUX:iin sillä laitteella jolla luet tätä tekstiä. Voit käyttää AVUX:ia myös kännykkään ladattavalla sovelluksella. 

Kyllä saat! Me hoidamme tietojen siirron vanhasta järjestelmästä avaimet käteen periaatteella. 

AVUX on työnohjausjärjestelmä joka on suunniteltu kiinteistöalan toimijoille. Esimerkiksi kiinteistöhuolto, siivous, isännöinti, kiinteistön omistajat sekä muille kiinteistötoimialoille.

Me koulutamme sinut AVUX:in käyttöön. Järjestelmä on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja parannamme sitä jatkuvasti saamamme palautteen perusteella. Lisäksi kaikkiin sopimuksiimme kuuluu täysi asiakaspalvelutuki sekä rajaton määrä ilmaisia koulutuksia etänä.

Hinnoittelumme perustuu kiinteistöjen määrään. Katso hinnoittelumme hintasivulla . Hinta on alkaen 100€/kk + alv.

Kyllä voi! Helppokäyttöinen mobiilisovelluksemme on suunniteltu nimenomaan liikkuvaan työskentelyyn. Tarvitset vain puhelimen sekä internet yhteyden. Sovellus on asennettavissa IOS ja Android laitteille. Voit tietysti käyttää järjestelmää myös kännykän verkkoselaimella. 

AVUX on suomessa kehitetyin ja laajimmille levinnein kiinteistöhuollon työnohjausjärjestelmä. Meillä on yli 20 000 päivittäistä käyttäjää ja kehitämme saumattomasti yhdessä asiakkaidemme kanssa palvelua päivittäin.

Varaa aika demoesittelylle, jossa esittelemme järjestelmämme toimintaa. Tämän jälkeen kartoitamme tarpeenne joko etänä tai paikan päällä. Demotunnukset aktivoidaan ja lähetämme sinulle tarjouksen.

Kun hyväksyt tarjouksen siirrämme tiedot mahdollisesta vanhasta järjestelmästä, annamme käyttökoulutusta ja avaamme järjestelmän käyttöönne. Asiakaspalvelumme on tämän jälkeen käytettävissänne valmiina kouluttamaan ja auttamaan tarpeen mukaan.

Järjestelmämme käyttöönotossa ei ole avausmaksua. Hinnoittelumme on kuukausipohjainen alkaen 100€/kk + alv. Voit arvioida hintaa helposti hintalaskurimme avulla.

Järjestelmän käyttömaksuun sisältyy rajaton määrä käyttäjiä.

Etkö löytänyt vastausta?

Jos et löydä vastausta sivuiltamme niin ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!