Referenssit

Mitä mieltä asiakkaamme ovat AVUX:ista? Täältä löydät asiakkaidemme kommentteja ja kokemuksia AVUX:in käytöstä.

Katso oheisesta videosta mitä mieltä Rukakeskus Oy:n kiinteistöpäällikkö – Mikko Hänninen on AVUX ohjelmistosta. 

Lue myös alta asiakkaidemme kommentteja AVUX:ista.

Asiakkaitamme:

Yli 150 tyytyväistä kiinteistöalan ammattilaista on jo asiakkainamme. Olisitko sinä seuraava?

Kokemus AVUX:in käytöstä

LEKITEKin toimitusjohtaja Samuli kertoo kokemuksiaan AVUX-järjestelmästä.

LEKITEK Oy tuottaa kiinteistönhoitopalvelua Lempäälän alueella. Heidät tunnetaan Lempäälän kunnan ja kuntakonsernin palvelujen tuottajana, mutta palvelevat myös yksityisiä asunto-osakeyhtiöitä ja yrityksiä. Heidän palvelutarjontaansa kuuluvat kiinteistöhuolto, siivous-, viher-, rakentamis-, liikuntapaikka-, kuorma-auto- ja korjaamopalvelut.

-Valitsimme AVUXin, koska se on erittäin monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Siitä löytyi meille tärkeitä toimintoja ja järjestelmä oli helppo ottaa käyttöön. Selvitimme useita toiminnanohjausjärjestelmiä, mutta AVUX vastasi parhaiten tarpeitamme.

Samuli kertoo, että AVUX on selkeyttänyt palveluiden tuottamista ja säästänyt paljon aikaa.

-Rajapinta taloushallintajärjestelmäämme tekee laskutuksesta helppoa. Voimme tuottaa aidosti läpinäkyvää palvelua asiakkaillemme.

AVUXin kattavat raportointimahdollisuudet saavat myös kehuja Samulilta. Ohjelmiston avulla saa kaikki tarvittavat tiedot kätevästi haettua järjestelmästä.

-Olen urani aikani törmännyt useisiin kiinteistöhuollon toiminnanohjausjärjestelmiin ja uskallankin sanoa, että AVUX on paras ja monipuolisin ohjelmisto kiinteistöhuollon tarpeisiin. Voin lämpimästi suositella AVUXia kaikille!

Varaa ilmainen esittelyaika!

Anna meidän esitellä AVUX:ia sinulle ja voit varmistua sen erinomaisuudesta. Tätä varten tarvitsemme vain 30min – 1h aikaasi.

Voit varata esittelyajan helposti suoraan alta.