Ohjelmisto kiinteistöhuoltoon

Markkinoiden kehittynein kiinteistöhuollon ohjelmisto

AVUX® on yli 20 vuoden kokemuksella, yhteistyössä kiinteistöhuollon asiakkaidemme kanssa kehitetty kiinteistöhuollon ohjelmisto. AVUX:n avulla kokoat kiinteistöissä ja kiinteistöhuollossa tarvittavat tiedot ja toimenpiteet helposti yhteen paikkaan. Tieto on aina helposti saatavilla olitpa toimistolla tai jo kohteessa.

Järjestelmä sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet joilla kasvatat kiinteistöhuollon kustannustehokkuutta.

 • Kiinteistöhuollon työnohjaus
 • Työajanseuranta
 • Kommunikointi
 • Laskutus
 • Kaikki yhdessä kokonaisvaltaisessa paketissa!
 
AVUX kiinteistöhuollon järjestelmällä on päivittäisiä käyttäjiä yli 20 000 ja yli 150 yritystä asiakkaanaan. Olisitko sinä seuraava tässä joukossa?

Mikä AVUX on?

AVUX on erityisesti kiinteistöhuollon tarpeisiin kehitetty ohjelmisto, joka kokoaa saumattomasti eri kiinteistöhuollon tiedot yhteen ja samaan paikkaan. AVUX:ia voidaan käyttää haluamallasi tavalla niin kännykän sovelluksella tai suoraan verkkoselaimessa valitsemallasi laitteella.

Seuraa työaikoja, pidä kirjaa kiinteistöjen tiedoista, laskuta, kommunikoi asiakkaille ja työntekijöille, seuraa kulutusta, lähetä raportteja, lisää kuvia ja tietoja tarvittaviin töihin, järjestele töitä eri tavoin sekä paljon muita ominaisuuksia joilla kiinteistöhuollon arki helpottuu.

Koska teknologia kehittyy, myös me kehitämme ohjelmistoamme jatkuvasti saamamme palautteiden ja toiveiden perusteella.

Miksi valita AVUX?

AVUX on moderni jatkuvasti kehittyvä kiinteistöhuollon järjestelmä, jolla asiakkaamme ovat saavuttaneet keskimäärin 15-20% tehokkuuden ja kannattavuuden kasvun ottaessaan järjestelmän käyttöönsä. 

Ei epäselviä huoltokirjoja tai papereita, ei ylimääräisiä manuaalisia työvaiheita. Koko yritys käyttää samaa ohjelmistoa, ja tieto eri osa-alueiden välillä on aina helposti saatavilla yhdessä samassa paikassa.

Helppokäyttöisyys – käytä ohjelmistoa juuri haluamallasi laitteella missä tahansa oletkin eikä käyttäjien määrää ole rajoitettu.

Haluamme kasvaa kanssasi – hinnoittelumme perustuu kiinteistöjen määrään. Laske hinta helposti hintalaskurimme avulla.

Tarjoamme lisäksi jatkuvaa asiakaspalvelua yhdessä rajattomalla määrällä etäkoulutuksia asiakkaillemme. 

Näin varmistamme sujuvan siirtymän AVUXiin

 1. Napakka kartoituspalaveri.
  • Esittelemme järjestelmäämme ja käymme yhdessä läpi tarpeitanne.
 1. Huoli pois, viemme puolestasi tiedot AVUX järjestelmään.
  • Excel siirrot, tietokantasiirrot – rekisterit ja historiatiedot siirretään nykyisestä järjestelmästä AVUX järjestelmään.
 1. Maksuton käyttöönottokoulutus.
  • Tehokas koulutus paikan päällä tai etänä varmistaa sujuvan aloituksen.
 1. Yhteydenotto matalalla kynnyksellä.
  • Asiakkaanamme voit aina olla meihin yhteydessä asiassa, kun asiassa.
 1. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita.
  • Kehitämme järjestelmää jatkuvasti. Mielipiteesi ja ideasi ovat meille tärkeitä.
 
 

Pohditko kiinteistöhuollon ohjelmiston vaihtoa?

Ei huolta! Tarjoamme avaimet käteen palvelua, jossa siirrämme tiedot vanhasta järjestelmästä suoraan AVUX ohjelmistoon. Koulutamme ohjelmistomme käyttöön sekä tarjoamme rajattoman määrän etäkoulutuksia tarpeen mukaan.

 

Huolehdimme koko asiakkuuden ajan, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut tehokkaampaan ja organisoidumpaan arkeen. 

Varaa ilmainen esittelyaika!

Anna meidän esitellä AVUX:ia sinulle ja voit varmistua sen erinomaisuudesta. Tätä varten tarvitsemme vain 30min – 1h aikaasi.

Voit varata esittelyajan helposti suoraan alta.