Taloyhtiöille

Taloyhtiön toiminnanohjausjärjestelmä

AVUX on moderni, helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla taloyhtiöt voivat pitää kiinteistön tiedot ajantasalla. Ennen kaikkea AVUX:in avulla ollaan kokoajan kartalla siitä mitä yhtiössä tapahtuu.

Kaikki tiedot tulevista ja menneistä huoltokirjatöistä, vikailmoituksista, kohteen tiedoista ja tiedostoista sekä paljon muuta koottuna yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. Ei ylimääräistä tiedon etsimistä tai tietojen häviämistä eikä aikaa ja rahaa kulu asioiden selvittelyyn.

Järjestelmämme sisältää kattavat ominaisuudet taloyhtiöiden käyttöön:

  • Vikailmoitukset
  • Huoltokirja
  • Tiedotteet
  • Kalenteri
  • Dokumenttipankki
  • sekä paljon muuta yhdessä helppokäyttöisessä paketissa!
AVUX:in käyttöönottaneiden taloyhtiöiden asukasviihtyvyys on parantunut merkittävästi ja hallitustyöskentely tehostunut.

Mitä taloyhtiön järjestelmältä tarvitaan?

Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä taloyhtiölle tehostaa hallituksen työskentelyä ja parantaa asukasviihtyvyyttä. Ilman toimivaa järjestelmää kiinteistön tiedot löytyvät eri kansioissa ja ovat vahvasti henkilösidonnaisia. Kun hallitus, isännöitsijä tai huoltoyhtiö vaihtuu, voi tiedot helposti hävitä.

Taloyhtiön henkilöriippuvaisuus häviää!

AVUX järjestelmällä varmistat että kaikki yhtiötä koskevat tiedot pysyvät yhdessä ja samassa paikassa. Taloyhtiö ei ole enää riippuvainen henkilöistä tai yhteistyökumppaneista. AVUX järjestelmästä saat parilla klikkauksella:

-Yhtiön dokumentit 

-Huoltokirjatyöt

-Vikailmoitukset

-Toimintokalenteri

-Tiedotteet

-Kulutuslukemat

Kaikki tiedot helposti saavutettavissa millä tahansa laitteella

AVUX on täysin pilvipohjainen palvelu, joka mahdollistaa sen helpon käytön niin mobiilissa kuin tietokoneella. Lataa joko sovellus puhelimeen tai käytä AVUX:ia selaimellasi. Pelkkä internetyhteys riittää järjestelmän käyttöön. Näin kaikki tieto on saavutettavissa nopeasti ja helposti reaaliajassa.

 

Miksi valita AVUX ohjelmisto taloyhtiölle?

Ei enää epäselviä papereita, kansioita tai kyselyjä huoltoyhtiöltä tai isännöitsijältä.

Järjestelmä niin hallitukselle että asukkaille – Hallitus näkee reaaliaikaisesti yhtiön tilanteen vikailmoituksista sekä tulevista huoltokirjatöistä. Tallentavat kaikki yhtiötä koskevat dokumentit sähköiseen dokumenttipankkiin. Asukkaat voivat tehdä vikailmoituksia ja seurata niitten edistymistä, nähdä yhtiötä koskevia dokumentteja ja vastaanottaa tiedotteita sähköisesti.

Helppokäyttöisyys – ohjelmistoa voidaan käyttää juuri haluamallasi laitteella missä tahansa oletkin selaimessa tai sovelluksella – käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.


Varaa ilmainen esittelyaika!

Esittelemme AVUX:in toimintaa mielellämme. Tätä varten tarvitsemme vain 30min – 1h aikaasi.

Voit varata esittelyajan helposti suoraan alta.